Suklaakakku

Helppo suklaakakku

  • 2 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl juoksevaa tai 100 g pehmeää margariinia
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria

Voitele tasapohjainen, pyöreä, irtoreunainen vuoka (halkaisija 20-22 cm).

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon pehmeä margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munavaahdon joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Älä vatkaa.

Kaada taikina kakkuvuokaan ja kypsennä sitä 25 minuuttia uunin keskiosassa 175 asteessa. Kakku näyttää keskeltä löysältä, mutta se kovettuu jäähtyessään.

Kumoa jäähtynyt kakku tarjoiluastialle ja siivilöi päälle tomusokeria. Tarjoile vaniljajäätelön kera.